Легендата на българския футбол Емил Костадинов остана много доволен от играта на националния ни отбор срещу Кипър (1:1).

„Наистина направиме много добър мач с много положения, но за съжаление ги изпуснахме. Но в крайна сметка направихме резултата 1:1 и това е така и ни дава шанс да станем първи в групата”, сподели Емил Костадинов.

„Най-вече искам стадионът да се напълни, ако е възможно и момчетата да повторят играта от вчера, и да покажат, че са класни футболисти”, коментира още Костадинов.

България посреща Словения на Националния стадион „Васил Левски” в понеделник, 19 ноември, от 21.45 часа.

Емил Костадинов говори по време на зрелищен турнир по джаги, с който бе отбелязана 25-годишнината от победата над Франция, класирала „лъвовете” на Световното първенство в Съединените щати през 1994 г.

"Някои неща остават в съзнанието на човек завинаги. За мен мачът срещу Франция на 17 ноември 1993 г. и онзи момент, в който накарахме целия "Парк де Пренс" да замлъкне, е един от тях. Въпреки че оттогава досега измина много време, чувствата, припомняйки си този момент, за мен остават същите. Сигурен съм, че и за моите съотборници е така", сподели главният виновник за събитието - Емо Костадинов.

Лично той връчи наградите на избраните на лотариен принцип участници от играта на СПОРТ ТОТО, които освен възможност да докажат уменията си, си тръгнаха и със спортни джаги.