Младежкият национал Емил Ценов говори след загубата от Полша в квалификациите за Евро 2025.

"Обърка се това, че излязохме малко припряни. И първото не започнахме по най-добрия начин, но вкарахме гол. На полувремето обаче беше 1:0 за нас - страхотен резултат. Трябваше да подобрим представянето си и да не позволяваме на Полша толкова лесно да навлизат в наказателното ни поле. Допуснахме гол, след това бърз втори и нещата много бързо се нарушиха", сподели той.

"Тежко е да се преглътне, защото виждаме, че не са нещо повече от нас. Да, някои играят в много добри отбори, но ние показахме добър футбол в първия мач, имахме много ситуации. Не показахме в този мач това, на което сме способни", каза още Ценов, който вкара единствения гол за "лъвчетата" в срещата.

"Не мога да кажа точно какво ни липсва, но си личи, че нещо липсва. Може би писхиката. Двата бързи гола ни разклатиха. Смятам, че можем да постигнем добри резултати в следващите два мача. През целите квалификации показахме стойностен футбол", допълни още националът.

"Виждаме, че българският футбол върви нагоре. Мъжете играха добре и в двата мача, въпреки че не постигнаха победа срещу Беларус", завърши той.