Селекционерът на Сърбия - Драган Стойкович, говори пред местните медии преди старта на европейската квалификация за "орлите" за Евро 2024. Известен факт е, че западните ни съседи са в една група с България, Унгария, Черна гора и Литва. Именно срещи прибалтийската държава е първият мач идния петък в Белград, а няколко дни по-късно сърбите ще спорят с черногорците.

"Трябва да се страхуваме от всеки отбор в групата, но не със страха, който ще ни подкоси краката. За мен всеки мач ще бъде еднакъв, както и за нашите играчи. Няма значение как се казва противникът. Залогът е голям. Както казах, всеки мач е финал и ние ще се готвим така за него", каза Стойкович, цитиран от сръбски медии.

"Само с този подход можем да се надяваме на нещо. Всички останали ще Ви кажат, че се борят за едно от двете места. Дали ни виждат като фаворити, или като аутсайдери, е по-малко важно. Ще изпратим мача с Черна гора по възможно най-спортния начин. Това е само една поредна игра и там свършва. Забранено е да се говори за Черна гора, а само за Литва", допълни сръбският треньор.