Селекционерът на младежкия национален отбор по футбол Александър Димитров сподели новина в предаването "Домът на футбола", свързана с националния отбор на България. Димитров призна за "дребни неща", които са попречили на България да се класира на Европейското първенство през идното лято.

"Когато поех младежкия национален отбор, амбициите ми бяха да дадем максимален брой състезатели в мъжкия национален отбор. Някои дребни неща ни попречиха да се класираме, тогава успехът щеше да е на българския футбол, а не на Александър Димитров. Няма да им го простя никога, те си знаят кои са, не искам да се връщам назад. Темата е приключила, не искам да се връщам назад, не мога да го преглътна и да го преживея, това е една от причините да искам да го пробвам отново с младежите, имаме добри момчета. Имаме подкрепата и на Ясен Петров, той може да разчита на мен, както и аз на него", призна Димитров.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.