Селекционерът на младежкия национален отбор на България Александър Димитров не бе в ососбено добро настроение след злощастната загуба от младежите на Швейцария на стадион „Славия“ с 0:1.

„Играчите се сбориха, сбиха се на терена и показаха характер. За жалост преди техния гол ние не успяхме да отбележим. Доволен съм от момчетата, че се стараха. Така трябва да се противопоставяме на отбори като Швейцария. Виждате къде играят играчите им. Не знам дали имаше гол за нас преди това, ще гледаме после. Ако нашите играчи получават повече шансове във вътрешното първенство ще се видят резултати, не отстъпваме изобщо. Единствената разлика между двата отбора беше този гол от фаул“, констатира Димитров.

LAP.bg
30 снимки

„Теренът беше тежък. Всеки който е играл на такъв терен знае за какво става въпрос. Играта, която показахме първото полувреме срещу Уелс и после срещу Гибралтар, колкото и да не са мерило те, несъмнено беше добра. Никой не ми е поставял за задача класиране, 30 години не сме се класирали на такъв форум. Приоритет е да даваме готови играчи за първия отбор“, завърши националният селекционер.