Българският национал Кирил Десподов сподели подробности за работата на селекционера Ясен Петров и разкри за атмосферата в националния ни тим. 

„Колективът е на много високо ниво, според мен даже, както си говоря с медицинския щаб, който е от много години тук,досега не е имало такъв колектив – сплотен. Треньорът съумява да говори с всеки един по различен начин. Знае към всеки играч как да се отнесе и му се получават нещата“, сподели Кирил Десподов пред БНТ. 

„За мен Ясен Петров е много добър треньор и ненапразно имаме много добри резултати, които започват да бъдат позитивни. Но много имаме да катерим много“, допълни националът.

Нападателят разказа и любопитна история около партньорството си с Атанас Илиев, с когото с дружни усилия изработиха изравнително попадение срещу европейския шампион Италия.

„Очаквах този пас, обясних му го точно и ясно, като влезе, да очаква паса с външния на първа греда. И така стана голът. Той след мача ми каза: „Евала, ти всичко знаеше. Стана много красив гол“ Казах му, че всичко ми е в главата“, допълни Десподов.