Крилото на Лудогорец и националния отбор на България Кирил Десподов говори преди предстоящия мач на „лъвовете“ срещу Северна Ирландия. Мачът е утре вечер на националния стадион „Васил Левски“ от 21.45 часа.

„След мача имаше голямо разочарование в нас футболистите. Предполагам, че и при вас е имало. Най-важното е да си вземем поука и да си поправим грешките утре. Искам първо да кажа, че нашите задължения не са да оправяме футбола, а да тренираме и да играем за България. Не коментираме нищо помежду си относно управлението на футбола. Коментирахме само грешките от мача с Литва“, започна офанзивният футболист.

Антон Узунов
7 снимки

„Аз също смятам, че Митко Илиев не трябва да бъде нападан. Всеки може да изпусне. Най-големите футболисти от най-големите отбори са изпускали и продължават да изпускат. Той все пак изпусна в 14-та минута, а не в 84-ата. На полувремето го подкрепихме и слушахме само тактическите указания на щаба. Не търсете интриги, ние мислим само как да израснем като футболисти индивидуално и като отбор. Единствения начин да оправим положението си е с победа. Искаме да зарадваме и нас, и вас. Винаги излизаме за победа. Аз държа на това, че трябва да има 11 лидери на терена. Аз давам всичко от себе си на терена, дори и да съм резерва, ще го приема и ще подкрепям отбора“, анализира Десподов.