Капитанът на националния отбор по футбол Кирил Десподов говори на пресконференция преди утрешната квалификация за Евро 2024 срещу Сърбия в Разград. Той засегна и снимката от съблекалнята след мача с Литва. 

„Утре ни очаква най-добрият отбор в групата. Имат изключителни футболисти и индивидуалности, добър треньор. Най-важното е ние как ще играем и какво ще направим в утрешния мач, а не в отбора на Сърбия“, започна Десподов.

startphoto.bg
21 снимки

Той коментира и появилата се снимка с разхвърляна съблекалня в Литва: „Искам да защитя нашите домакини масажисти, защото не сме оставяли никога така съблекалня. Имаше една голяма маса, на която беше оставено всичко, включително и храната. Ние не бихме подходили с неуважение с храната. Явно някой е дръпнал масата и са паднали нещата. Не знам кой е направил така снимката. Не сме оставили така съблекалнята.“

„Не сме фаворити, но това може би е по-добре и за нас. Изиграхме добър мач в Литва, резултатът не бе добър, но раздаването беше на 100%, футболът е игра на голове. Ако играем както срещу Литва, мисля, че ще имаме успех утре“, каза още крилото на Лудогорец.

„Футбол със страх не се играе. Нямаме 15-годишни деца в състава. Всички трябва да са освободени психически, това е сцената, на която могат да ги видят. Въпросът е малко търпение да има, защото не всеки не се влияе от това, което пишат хората“, завърши Кирил Десподов.