Селекционерът на България Георги Дерменджиев говори преди заминаването на тима за Дъблин, където утре „лъвовете“ ще гостуват на Ирландия в последен мач от Лигата на нациите.

„Отиваме в Дъблин, за да направим един добър мач. Всичко е възможно и много пъти съм го казвал, че излизаме за победа. Много дълга тема е това, че се гледа много негативно на националния отбор, а и е много неприятна. Това е реалността и трябва да понесем критиките. Но трябва да направим така, че да имаме търпението и да възродим националния отбор“, заяви Дерменджиев.

„Трябва много търпение и да се вземат правилните решения. Няма как да ги кажа сег тези неща. Труден въпрос е този, свързан с отсъстващите, но в момента момчетата, които са тук ще излязат и ще играят срещу Ирландия. Те са отбор на средноевропейско ниво. Също имат проблеми – наказани и заразени с COVID-19. Ще видим с какъв състав ще излязат, но какъвто и да бъде, знаете в какви отбори играят футболистите им“, добави още той.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.