Защитникът Даниел Димов изрази своето мнение след загубата на България от Швейцария в световна квалификация в София. Родните национали загубиха с 1:3, а Димов записа своя официален дебют.

„Не трябваше да допускаме тези грешки, но ги допускаме. Мачът се разви много бързо и това ни стъписа в първите минути. Похвалното е, че през втората част показахме как трябваше да играем през първото полувреме”, коментира той.

„Не бих казал, че имаше прекомерна липса на самочувствие.. Просто стечение на обстоятелства. Както аз, така и повечето момчета са нови. Нов селекционер, нова схема. Стараем се да се сработваме. Гледаме да забравим негативното от този мач, само след два дни идва нов мач и трябва да излезем с чисти глави”, каза още Димов.

„Трябва да се отърсим, нямаме друг избор. Излизаме на терен и трябва да се противопоставим по на добрия начин”, завърши бранителят.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.