Бълтария допусна тежко поражение на "Пушкаш Арена" от Унгария с 0:3, като по този начин значително лимитира шансовете си за класиране на Евро 2024. Националният ни отбор по футбол загуби и предишната си среща от квалификациите за Европейското първенство - срещу Черна гора с 0:1.

start-photo.bg
90 снимки

Благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов сподели в социалните мрежи своето мнение, като наблегна на това, че Ивайло Чочев не е повикан в националния отбор и подходи с ирония към треньора Младен Кръстаич.

"Да, загубихме една битка с Унгария заради липсата на спортно щастие и съдиите, но съм твърдо убеден, че Господин Младен Кръстаич ще спечели войната и ще постигне с лекота класиране за Евро 2024!

Забелязвам, че редица нездрави членове на обществото наречено “ Футболните хора” задават въпрос на Господин Младен Кръстаич : Защо не играе Ивайло Чочев ?
Така. Защо да играе ?! - риторично. Съмнителен е просто. Много съмнителен! Чочев е дефанзивен халф, а има за последните 2 сезона над 30 гола и 15 асистенции. Дефанзивният халф във футбола трябва да брани, а не да ми вкарва голове. Следователно : Господин Младен Кръстаич е прав да пуска в игра друг дефанзивен халф с 1 гол и 0 асистенции в последните 2 сезона! Долу ръцете от Господин Младен Кръстаич!", написа Найденов.