Българският национал Божидар Чорбаджийски говори пред медиите и сподели очакванията си от националния отбор и работата, която трябва да свърши. 

"Доста приятни впечатления имам от първите 24 часа. Рано е да се каже какво е настроението, защото не сме тренирали заедно. Днес ще се съберем всички и ще видим идеите на старши-треньора. Има добро настроение, обстановката е добра, готови сме за работа."

"Първото, което треньорът ни каза е, че вярва в нас и че можем да постигнем това, за което сме се събрали. Той ще каже какво трябва да се промени", каза Чорбаджийски.

Футболистът на Стяуа Букурещ се връща в националния след дълга пауза и сподели, че игрите на национално ниво са му липсвали. 

"Националният отбор ми липсваше, да. Всеки иска да бъде част от националния отбор. Надявам се, че ще помогна на отбора. Дано занапред да имаме по-положителни резултати."

"Тепърва ще приказваме повече, трябва време да усетя настроението, но трябва да си вярваме."

"Още не мога да ви дам отговор на въпроса за това колко сили имаме. Дошли сме тук да се доказавме, а не да пестим сили. За България не се пестят сили", завърши Чорбаджийски.