Националният ни отбор по футбол до 21 години проведе последна тренировка преди четвъртата си евроквалификация от група „D“ срещу Косово. До момента тимът на Александър Димитров записа една победа, едно равенство и едно поражение.

Въпреки загубата с 2:3 от Германия преди няколко дни, футболистите от младежкия национален отбор са доволни от представянето си.

„Със сигурност има леко разочарование, че не успяхме да спечелим поне точка срещу Германия, но радващото е, че успяхме да изиграем един добър мач срещу толкова добър отбор. Косово също са един доста добър отбор и ние не можем да си позволим да подценяваме когото и да е било. Трябва да влезем със същото желание и мотивация в мача, както го направихме срещу Германия и да опитаме да затвърдим доброто впечатление, което оставихме в хората след последните два мача“, заяви халфът на Левски Асен Митков пред NOVA.

„Всеки път, когато излизаме за националния отбор чувстваме нуждата да покажем най-доброто, без значение дали си в младежите или мъжете. Според мен, това при тях сега е временно и всичко ще се оправи, но ние ще дадем максимума“, сподели Кристиян Стоянов.

Двубоят между младежките формации на България и Косово е утре, 17.10 (вторник), от 18:30 часа и ще бъде излъчван по DIEMA SPORT.