Тази вечер националният отбор на България излиза срещу Грузия във втория си мач от Лигата на нациите. Двубоят е с начален час 21:45, а Gong.bg ще проследи всичко най-интересно от срещата на живо.

Родната селекция започна с колеблив хикс срещу Северна Македония, отново като домакин. Това означава, че първото място минава само и единствено през победа днес. 

В исторически план имаме предимство срещу този съперник. От изиграните 6 мача "трикольорите" са спечелили 4, веднъж сме завършвали наравно и веднъж победата е за Грузия. Преди по-малко от година грузинците ни гостуваха в контрола в София и ги сразихме с 4:1. Головете за състава на Ясен Петров отбелязаха Тодор Неделев, Димитър Илиев, Спас Делев и Андреа Христов.

Сега, в Разград, всички биха се надявали, че "лъвовете" отново ще покажат атакуваща мощ и повече агресия в действията. Това не се случи в такава степен срещу Северна Македония, но сега националната гарнитура е с гръб, опрян до стената. 

Гостите ще разчитат най-вече на звездата си Хвича Кварацхелия, който вкара един от головете срещу Гибралтар. Той ще действа зад централния нападател Георгес Микаутадзе, а другият офанзивен футболист в състава на Вили Саньол ще е Гиорги Чакветадзе.