Българският национален отбор излиза за възвръщане на позагубеното си самочувствие, търсейки успех срещу Уелс в Лигата на Нациите. Мачът от 4-тия кръг на група 4 на Лига B е с начален час 21:45, а ние от Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от двубоя на живо. 

"Трикольорите" са в труден момент след двете разочароващи поражение срещу Унгария и Финландия. Шансовете за Евро 2020 се изпариха, но победа срещу "драконите" на "Васил Левски" все пак може да запази шансовете ни за преследване на първото място в групата, съответно и на място на Световното първенство в Катар през този турнир. 

Очаква се селекционерът Георги Дерменджиев да направи повече промени, с оглед на натоварения цикъл и трите мача в рамките на около седмица. Страхил Попов се контузи и беше заменен от крайния бранител на Черно море Цветомир Панов. 

Обнадеждаващ факт за българите ще е това, че Уелс ще бъде без някои от големите си звезди в лицето на Аарън Рамзи и Гарет Бейл, както и изгряващата звезда Дейвид Брукс. Тези липси правят "дракооните" един далеч по-преодолим съперник на този етап.