Николай Бодуров донесе в последната секунда победата с 2:1 на България срещу Казахстан. Ето какво сподели защитникът след победния си гол.

„През първото полувреме ги надиграхме, но през второто нашето ниво спадна. Те играеха като през първото, но нашата игра спадна през второто. Иска ми се да не е проблемът във физическото ни състояние, защото най-добре е през три дни да се играе. Не мога да си го обясня.”

„На полувремето Хубчев ни каза да излезем все едно е 0:0, да не се отпускаме, но явно не сме го послушали. Липсваше настроение при нас през второто полувреме. Нямам обяснение за това. Физически ли не сме добре или имаше подценяване, не знам. Рядко вкарвам, но все пак винаги важни голове. Винаги е много добре да вкараш за България. А пък и в крайна сметка в историята остава резултатът. Който и да носи капитанската лента, ще го прави с удоволствие.”

„ Що се отнася до ЦСКА,ще се борим в следващите мачове. Длъжни сме да го направим. Ако имаме титла и купа накрая, значи сме имали потенциал. Само на три точки сме от Лудогорец. Трябва да минем пред Лудогорец в класирането, но те са изключително силен отбор. Но ние ще се борим.”

„Честно казано се чувствах уморен, ние все пак пътувахме, казахстанците си бяха тук, в Унгария. Не търся оправдание, но...”, сподели Николай Бодуров.