Близнаците Борислав и Радослав Цоневи заедно с Тодор Неделев ще оформят триъгълника в халфовата линия на България в контролната срещу Украйна утре. Мачът, чието начало е 19.30 часа на стадион "Черноморец" в Одеса, е предпоследната среща за годината.

Основните полузащитници, на които разчита Ясен Петров имат проблеми от различен характер. Петър Витанов от Локомотив (Пловдив) е с контузия в коляното и е извън терена. Капитанът Георги Костадинов има спазъм в мускула на сгъвката на коляното и няма да бъде рискуван. Почивка ще получи и Ивайло Чочев от ЦСКА 1948. При това положение ще има съвсем нова конфигурация.

Още една промяна ще има на върха на атаката. Според индикациите от тренировката днес, там ще започне Кирил Десподов.

В средата на отбраната очакванията са шанс да получат Андреа Христов от Славия и повиканият по спешност Кристиян Димитров от Хайдук (Сплит). Васил Божиков, който е втори капитан на България, е с контузия и няма изобщо да се появи на терена утре. Травмата на лидера на Слован (Братислава) обаче би трябвало да отшуми до гостуването на Швейцария на 15-и.

Дебютантът, който най-вероятно ще получи минути, е Светослав Вуцов от Славия. Младият страж най-вероятно ще си раздели по едно полувреме с Николай Михайлов утре.