Българският футболен съюз използва възможността да благодари на феновете на националния отбор за горещата и безрезервна подкрепа по време на първия двубой от Лигата на нациите срещу Северна Македония на ст. „Лудогорец Арена“ в Разград.

Призоваваме привържениците да подкрепят момчетата на Ясен Петров и в следващия важен двубой – на 5 юни от 21:45 ч. срещу Грузия отново в Разград. Билетите за мача са в продажба в цялата партньорска мрежа на Eventim – офисите на компанията, всички бензиностанции OMV в страната, магазини Technopolis, магазини Orange, всички клонове на Български пощи, в билетния център в Разград, както и онлайн.

Призоваваме феновете на България да се снабдят с билети възможно най-рано, за да си гарантират място на стадиона. Пропуските за мача срещу Грузия са персонализирани и не могат да бъдат преотстъпвани на други лица.

Цените на билетите са както следва:

Сектор А – 18 лв.
Сектор Б – 12 лв.
Сектор В – 24 лв.
ВИП билет – 60 лв.  

БФС и официалният партньор на федерацията VIVACOM продължават и една от най-успешните си съвместни инициативи – проектът „Семеен сектор“. Той дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (Сектор А1, блок 1) на преференциални цели – възрастният купува билет на реалната му цена (18 лв.) и има право да заведе до 3 непълнолетни лица срещу допълнителни 2 лв. на пропуск. Напомняме, че родителят/настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител.