БФС пусна билети за първото домакинство на България от евроквалификациите. Родните национали посрещат Черна гора на „Хювефарма Арена“ на 24 март. От Централата обясняват също как и по какъв начин феновете на „трикольорите“ могат да се сдобият и с билет за гостуването на Унгария, което е три дни по-късно.

Иначе, пропуските за срещата с балканската страна, варират между 10 и 15 лева за четирите сектора, а за ВИП ложата са на цена от 50 лева.

Ето какво написаха от Българския футболен съюз на официалния си сайт:

Българският футболен съюз стартира продажбата на билети за първото домакинство на „А“ националния ни отбор от квалификациите за Евро 2024 срещу Черна гора. Двубоят ще се проведе на 24 март, петък, от 19:00 ч. на стадион „Лудогорец Арена“ в Разград.

От днес билетите са в продажба в цялата партньорска мрежа на Eventim, както и онлайн тук.

От 20 март пропуски ще могат да бъдат закупувани и на касите на ст. „Лудогорец Арена“ в Разград.

Цените на пропуските са както следва:

Сектор А – 12 лв.

Сектор Б (Моци) – 10 лв.

Сектор Г – 10 лв.

Сектор В – 15 лв.

ВИП билет – 50 лв.

БФС и официалният партньор на федерацията VIVACOM продължават и една от най-успешните си съвместни инициативи – проектът „Семеен сектор“. Той дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (Сектор В, блок 6) на преференциални цели – възрастният купува билет на реалната му цена (15 лв.) и има право да заведе до 3 непълнолетни лица срещу допълнителен 1 лв. на пропуск. Напомняме, че родителят/настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител.

Българският футболен съюз напомня на привържениците на националния отбор, желаещи да посетят първото гостуване от европейските квалификации – срещу Унгария на 27 март от 20:45 ч. местно време на стадион „Пушкаш Арена“ в Будапеща, че закупуването на билети за сектора, предвиден за запалянковци на България, е възможно единствено след предварителна заявка на e-mail: ticketing@bfunion.bg или на телефон +359 2 9055349.

По изрично изискване на унгарските власти, при заявка желаещите са длъжни да предоставят трите си имена, дата и място на раждане. Билетът за първото гостуване на „лъвовете“ от квалификациите за Евро 2024 е на цена от 26 лв. и може да бъде закупен по банков път след превод по сметка BG61STSA93000001682815 в ДСК с основание номер на заявката.

Заплатените билети ще бъдат предоставени на притежателите им най-късно до 20 март. Те могат да ги получат в електронен вариант на посочен от лицето e-mail адрес или лично в административната сграда в НФБ „Бояна“ в работни дни между 9:30 и 17:00 ч.

Крайният срок за подаване на заявки е 25 март, събота, 17:00 ч.

Уведомяваме феновете, че на място билети за български запалянковци в деня на мача (както и преди това) НЯМА да се продават.

Привържениците на „лъвовете“ ще бъдат настанени в блокове 310-313 на сектор B на „Пушкаш Арена“.