Футболистите в националния отбор – Иван Бандаловски и Георги Костадинов обещаха, че тимът ще даде всичко, за да може феновете на България да останат доволни след срещата с Норвегия.

Мачът е на 9-и септември (неделя) и е с начален час 19:00 часа на стадион „Васил Левски”.

 „Нормално е, след като си в националния отбор да даваш всичко от себе си във всеки мач. Всеки, който излезе да играе на терена иска да даде най-доброто от себе си. Винаги сме излизали за победа и се надявам с колективния дух и характер да успеем да държим едно постоянно ниво, което да ни даде добри резултати. Важно е хората да са доволни от нас. Приятно е, когато побеждаваме, но не сме направили кой знае какво. Всички трябва да имаме самочувствие, защото това е едно от най-важните неща в съвременния футбол”, сподели бранителят на Берое Иван Бандаловски.

„Някои момчета имат проблеми, други ще имат физическа умора и ще трябва да превъзмогнем себе си и да изиграем още по-добър мач от този със Словения. Всяка една победа ни дава самочувствие, но не се заблуждаваме от последния успех. Допуснахме грешки, които можеха да ни костват победата”, пък добави Георги Костадинов.