Мениджърът на Етър Красимир Балъков коментира още веднъж темата с националния отбор в предаването на DIEMA SPORT – „Домът на футбола“.  Както е известно, преди евроквалификацията с Косово през март месец, се появиха слухове, че Балъков ще замести Петър Хубчев, а роденият в Гложене специалист ще поеме Левски.  

Един от героите от САЩ’94 за сетен път определи като спекулация тиражираните в медиите информации и апелира Хубчев да бъде оставен да работи на спокойствие.   

„Никакъв коментар за поста национален селекционер. Достатъчно се каза, нека оставим БФС и най-вече Петър Хубчев да работят на спокойствие. Всичко друго е в сферата на спекулациите“, започна Балъков.

„Ние си говорим често с Хубчев. Тази тема не сме коментирали изобщо по простата причина, че не е нужно“.

„Не знам какво беше, нямам обяснение и това обяснява защо България и футболът ни не вървят напред. Това бе предателство нямам представа откъде е дошло. Една държава и едни хора, които са от тази държава и които обичат този футбол, не могат и нямат право дори да е истина, нямат право да го кажат в публичното пространство преди да завършат мачовете на националния тим“, коментира един от героите от САЩ’94.