Българският защитник Валентин Антов остана разочарован след загубата от Черна гора с 0:1 в първия двубой от квалификациите за ЕВРО 2024. Бранителят коментира проблемите на "лъвовете" по време на срещата пред Gong.bg. 

"Всички сме много разочаровани. Може би ни липсваше класа и търпение. Отборът на Черна гора беше много добре подреден. Не успяхме да създадем достатъчно ситуации и да ги пробием. Хванаха ни на контраатаки доста пъти и направихме доста грешки в изнасянето на топката. Не бяхме достатъчно концентрирани. Доста неща ни липсваха. Показахме ужасно много желание, борихме се, тичахме, но просто не беше достатъчно. Трябва да покажем повече самочувствие и качества в следващите мачове. Все пак е само първи мач, не започнахме както искахме, но пътят е дълъг", сподели Антов след мача с Черна гора.

"Може би просто ни надиграха и дори да бяхме с по-опитен отбор пак можеше да не успеем. Това е отборът, ние сме повиканите, това са момчетата и можем да показваме много по-добри игри. Вече няма слаби отбори, вече всички отбори са качествени, трябва ние да покажем още по-високо ниво", завърши защитникът.