Бранителят на България Валентин Антов призна, че се е чувствал добре в компанията на братята Андреа и Петко Христови в защита. Играчът на Болоня акцентира, че първото нещо, за което излиза е да запази вратата на отбора си „суха”, но отчете и трудните моменти в атака за „лъвовете”.

94 снимки

„Играли сме в младежите и се познаваме много добре. Запазихме вратата ни суха и се справихме добре. Когато сме направили 0:0 и не сме вкарали, явно не сме направили достатъчно. Това е отборна задача и в защита, и в атака. Съжаляваме, че не вкарахме. Със сигурност можеше и по-добре, но първата задача за мен е да не допуснем гол и днес се справихме”, коментира Антов пред националната телевизия.

Валентин Антов

източник: sofascore.com

„Не мисля, че умишлено се защитаваме. От малко време сме в тази формация, в която играем и ни трябва време да се научим как да я използваме по най-добрият начин. С всеки мач растем и искаме да показваме добри игри. Не ни е идеята да се защитаваме, но днес така се случи. Имахме шансове за контраатаки днес, но не вкарахме. Като поука, играхме с три много силни отбора. Особено първите два, от които паднахме, но трябва да видим в какви първенства играят футболистите им и тези мачове могат да ни помогнат да израстваме във всеки един аспект”, завърши Валентин Антов.