Полузащитникът на България U17 - Антоан Стоянов, призна, че няма никакъв уплах при "лъвчетата" от съперниците преди Европейското първенство в Израел, което стартира след броени дни. Юношата на Левски призна, че досега отборът се е изправил срещу много качествени съперници, но отличи този на Португалия като най-стойностен.

„Със сигурност не изпитваме страх от съперниците. Излизаме срещу силни противници и досега е било така. Отиваме за победа и да покажем на какво сме способни, тъй като можем много. Колективът е на доста високо ниво и сме обединени“, започна Стоянов.

„Нямахме трудности в сработването. Всички се познаваме и си знаем силните и слабите страни в отбора, така че всичко се случи много добре. Португалия беше най-силният отбор, който сме срещали досега. Още не сме измислили победна песничка, но сме на път и можем да измислим отново такава песен“.

„Мисля, че е ясно, че говорим с треньора на общ език. Разбираме се перфектно всички. Важно е на тренировките да има викания и карания, защото се учим. Свикнали сме вече и всеки знае кой какво. Всичко е окей", коменитра младият полузащитник.