Старши треньорът на националния отбор по футбол до 18 години - Ангел Стойков сподели своите мисли преди отпътуването на отбора за лагера в Турция, който ще е от днес до 7 февруари.

 

"Имаме 3 контролни срещи. Първата е на 29 с Алания. На втори и на шести играем с националния отбор на Узбекистан до 19 години.

Винаги съм казвал, че всеки един лагер е много важен за нас. Благодарни сме, че имаме възможността да се събираме, да играем тези мачове. Да се подготвим максимално за квалификациите, които ни очакват и да свършим добра работа."

 

Запитан за играчите, които впоследствие ще се присъединят към групата, Стойков отговори така:

 

"На части ще се присъединяват. Предстаят допълнителни уговорки с клубовете. Предварително благодаря на всички клубове за разбирането, което проявяват и че ще имаме възможността да позлваме състезателите за един или друг период. Комуникацията е добра и съм сигурен, че ще има полза за всички. Ще направим максималното за момчетата и отбора."

"След този лагер имаме 2 контролни срещи като гост на Сърбия, които също са на елитен кръг и веднага след това на 16 март. Контролните срещи са на 10 и 12 март. На 16 март отборът се събира за подготовка за квалификациите в Испания", завърши специалистът.