Наставникът на младежкия национален отбор на България Александър Димитров даде своето мнение след загубата на "лъвовете" от Полша в двубой от европейските квалификации.

"Мечтите са за други хора, не за нас. Ние гледаме реално на нещата, не сме мечтали за Европейско първенство. Мислихме само за мача с Полша. Имахме много кадрови проблеми. 7-8 човека бяха аут и това бе ключово. Ние нямаме толкова богат избор от състезатели и това наложи някои играчи да не играят на типичните си позиции", заяви той.

"Хубаво тръгна мачът и всичко беше супер, но загубихме концентрация. Някои играчи имаха задачи във фаза защита, като някои не бяха изпълнени и така паднаха два от головете на противника. Полша показа малко повече класа и играчите им имат повече игрово време и по-добра физическа подготовка за този мач", добави специалистът.

"Харесвам работата си тук и има хора, които да решат дали се справям. Винаги има мотивация в мен. Няма какво да ме откаже. Знаете колко играчи минаха последните два набора през младежкия национален отбор и стигнаха до мъжкия тим. Искам да имаме правилна тактическа дисциплина", завърши Александър Димитров.