По-голямата част от повиканите футболисти в националния отбор на България за световната квалификация с Холандия се събраха на лагер на Националната футболна база в Бояна. 

Представителният отбор се събира за първи път в "Дома на футбола", както се нарича базата, където ще води подготовка до квалификацията за Световно първенство от група А, която ще се проведе на стадион "Васил Левски" на 25-ти март от 21:45 часа.

Футболистите на селекционера Петър Хубчев не скриха задоволството си от предоставените условия за подготовка и останаха очаровани от хотелската част на базата. В първия  ден от лагера националите ще тренират от 18:00 часа. Програмата им във вторник и сряда включва двуразови занимания.

Във вторник от 16:15 часа селекционерът Петър Хубчев и футболисти от отбора ще вземат участие в среща с медиите. Тренировката от 17:00 часа ще бъде открита в първите 15 минути.

Новата база на националния отбор по футбол в Бояна бе официално открита на 17 ноември миналата години с тържествена церемония от президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

На събитието присъстваха президентът на УЕФА Александър Чеферин, както и хърватската легенда Звонимир Бобан, който е съветник на президента на ФИФА Джани Инфантино.