Полузащитникът на руския Арсенал Тула Георги Костадинов говори пред медиите преди мача от Лигата на нациите срещу Ирландия. Костадинов акцентира, че се чувства здрав след серия от здравословни проблеми и призна, че трябва да се изиграе повече от отговорно мачът срещу островитяните.

Антон Узунов
7 снимки

„Получих счупване на носа за пореден път. Имах и други здравословни проблеми, но в последните дни се подобрих. Дори играх срещу Спартак в последните дни. Чувствам се добре и смятам, че съм на 100%. Ние не сме тази класа, за да подценяваме който и да било. Мачът трябва да го използваме за подготовка за баража, който е ключов”, каза Костадинов на брифинга.

„Видях интересни неща от Ирландия и знам, че имаме успешни мачове срещу тях. Миналата година стартирахме доста успешно – с две победи. Надявам се и тази година това да се повтори”, припомни халфът на отбора от Тула.

„Не смятам, че силите се изравняват, когато няма публика. Доста ни е тежко, тъй като всеки футболист е свикнал да се подготвя по определен начин. Сега е малко по-различно, но се надявам всички да сме здрави и господин Дерменджиев да има максимален избор”, завърши халфът изказа си.