Направилият страхотен мач за България при хикса срещу Италия - Георги Георгиев, призна, че се надява този мач да бъде такъв, от който може да се надгради за в бъдеще при "лъвовете". Георгиев се отличи с повече от половин дузина страхотни намеси срещу актуалния европейски шампион.

„Това ми е работата, в крайна сметка – да спасявам. Радостен съм от резултата. Видяхте колко се вложихме и съм радостен за отбора. Мисля, че се „сбихме”. Не може да се надиграваме с Италия, но показахме достойна игра и закономерно си тръгваме с хикс”, започна Георгиев.

„Нали преди мача говорихме, че сега трябва да започнем с положителен резултат и следващите мачове, които са с Литва, може би той ще е един старт. Надявам се да вземем три точки, за да може да тръгнем нагоре, тъй като ни трябва вътре в съблекалнята това нещо. През целия мач ми беше трудно, но и на момчетата. Запазихме концентрация, въпреки голът, който получихме. Добре, че не инкасирахме повече попадения. Радостен съм от резултата,който се получи днес и играта”, продължи Георгиев.