Димитър Бербатов помоли медиите да обърнат внимание на талантите, които награди в понеделник от името на своята фондация. Бербо, с помощта на работещите в организацията, зарадва част от можещите подрастващи в страната.

 

„Зарадвахме тези талантливи деца. Сега ако се пише повече за тях, ако ги показваме повече, ще е много добре. Може да накараме други хора да ми помогнат, ако не стане ще продължа напред самичък. Обърнете внимание и на децата”, заяви пред събралите се спортни репортери Бербатов.

 

„Представях си началото на този проект по този начин. Останах учуден, че имаше толкова много деца. Това много ме радва. Надявам се това да радва и техните родители. Хубаво е, че има толкова талантливи деца, които искат да се изявят”, отбеляза още голмайсторът на България и Юнайтед.

 

„Когато бях малък, на мен ми помагаха, сега просто го връщам. Благодаря на целия екип на фондацията, на директора Димитрина Ходжева, която свърши много работа. Аз също имам малък принос за това. Почваме да градим нещо хубаво, надявам се да помагате и вие”, приключи Димитър Бербатов.