Асът на националния отбор по футбол Димитър Бербатов се прибра в София в блестящо настроение. Той ще се готви с "трикольорите" за евроквалификациите с Румъния и Словения. „Пичове нямам проблеми с никого”, призна централният нападател на Тотнъм, въпреки тежките няколко седмици, които преживя в Лондон. "Аз се старая да си върша работата," заяви той.

„Не се засякох с Карло Анчелоти, но срещнах Морган Фрийман (на снимката). Поисках му автограф, ама той не давал, но въпреки това съм доволен”, сподели с усмивка таранът.

„Никога не съм искал да ставам център на вниманието, но се получи. Разбира се, че ми се отрази”, продължи нападателят на Тотнъм.

Капитанът на националния тим допълни, че Мартин Петров му е казал за интерес от страна на Свен Йоран Ериксон и Манчестър Сити.

„Питайте го него, след малко се прибира. Мисля, че това е в рамките на шегата. Макар, че като перспектива звучи много добре да се събереш с един от най-добрите си приятели, но за момента не смятам, че е възможно”, каза още футболната ни звезда.

„Всички ни дразни и боли от нещата, които казаха румънците. Не искам да влизам в полемики”, коментира предстоящата квалификация с Румъния голмайсторът Бербатов.

„Първите ми впечатления от Хуанде Рамос са, че той е изключителен човек, като характер, говори с всеки по отделно. Човек, който се старае, иска да помогне на отбора и се старае. Според мен е перфектния човек за работата,” сподели Бербо за новия си старши треньор в Тотнъм. Той бе категоричен, че е запазил добри отношения с бившия си наставник Мартин Йол.