Капитанът на българския национален отбор по футбол до 19 години Михаил Александров заяви в интервю за Гонг, че предстоящите мачове в Чехия са най-важните в кариерата на младите ни играчи.

Нашите момчета се класираха на европейските финали, където ще играят в група заедно с тимовете на Унгария, Германия и Испания.

„Струва ми се, че всички сме готови. Всеки от нас се бори за титулярното си място. Всички са готови за битка и чакат най-важните мачове в кариерите си”, отбеляза капитанът Мишо Александров, който е собственост на Борусия Дортмунд.

„Треньорът повече е гледал нашите противници. Надявам се ние да покажем нашата си игра. За мен испанците са фаворити за спечелване на европейското първенство”, допълни талантливият футболист на България.

„Имам лека контузия, която ще отшуми до няколко дни, така няма проблеми. Шансовете са ни еднакви с тези на другите отбори в групата. Ние ще се борим за класиране възможно най-напред. Искаме да се класираме за световното първенство”, каза обещаващият полузащитник.