Десният бранител Живко Миланов призна в интервю за Гонг, че ще направи всичко възможно, за да се наложи в националния тим. Футболистът на Левски дебютира в официален мач срещу Румъния и направи впечатление със солидната си игра.

„Във всеки мач, в който ми гласуват доверие ще се опитвам да го оправдая. Искам да докажа, че имам място в националния отбор”, отсече защитникът.

„Не мога да си давам оценки за играта, това е работа на треньорите. Много се радвам, че в първия ми официален мач целият отбор игра добре и постигна победа. Пенев поздрави както мен, така и целия отбор, заради това, че се раздадохме срещу Румъния”, продължи Миланов.

Юношата на Левски отрече да е имал някакво противоречие с румънеца Трика. Двамата се „захапаха” здраво веднага, след като бившият футболист на ЦСКА и Литекс влезе в игра през второто полувреме.

„Ние във всеки мач излизаме с висока мотивация и една цел - победата. Мачът със Словения е последен в тези европейски квалификации и смятам, че трябва да ги завършим по подобаващ начин”, каза още Живко Миланов в интервюто си за Гонг, ден след успеха над Румъния с 1:0.