Вратарят на младежкия национален тим Николай Михайлов, който игра с температура срещу Англия, заяви след двубоя, че отборът се е представил „доста добре”.

„Въпреки че паднахме 0:2, смятам че играхме доста добре. Пропуснахме няколко добри положения, след това те отбелязаха и загубихме, мисля незаслужено”, коментира вратарят на Твенте.

„Определено с всеки изминал мач отборът започва да играе все по-добре, но в този цикъл са важни резултатите. Просто трябва да започнем да бележим. За жалост нямаме късмет пред гола”, допълни Михайлов.

Стражът, който е собственост на английския гранд Ливърпул допълни, че преди двубоя се е чул с треньора на вратарите на „червените", който е присъствал на мача.

„Преди мача ми звънна треньорът на вратарите на Ливърпул. Бил е на мача и може би сега пак ще се чуем. От клуба са изпратили някакви хора, но аз не успях да ги видя”, каза още юношата на Левски.

През втората част Михайлов направи дузпа, след която Англия успя да поведе с 2:0. Коментарът на вратаря относно ситуацията бе лаконичен: „Щом съдията е свирил дузпата, явно е имало.”