Вратарят на българския младежки национален отбор Николай Михайлов призна в интервю за предаването „Голлиния”, че целта му до края на сезона е да остане в тройката на холандското първенство и да вземе купата на страната с Твенте.

„Лошото преди мача с Казахстан, е че не знаем много за техния отбор. В днешно време вече няма слаби противници. Дълго време съм в младежкия отбор и ми се иска най-после да се класираме на голямо първенство. Не знам колко мачове съм изиграл за младежите, но пазя от времето, когато тук играеше Живко Миланов, а треньор беше Петър Миладинов”, разказа Михайлов-младши.

„И преди съм ви казвал, че искам да отида в отбор, в който да пазя. Искам да заиграя в някой отбор. Да вляза в мъжкия футбол и колелото да се завърти. По този начин ще си дойдат всички други неща, както и мъжкият национален отбор”, спомена Ники Михайлов за Гонг.

„Знам, че съм талантлив, но това не е достатъчно. Трябва да работя много, за да стигна далеч. Стив МакЛарън ми показа едно испанско издание, в което пишеше, че съм един от стоте най-талантливи млади футболисти. В тази стотица има само двама вратари. Това ме радва, но трябва да се развивам с всяка изминала тренировка, с всеки изминал мач”, продължи вратарят на Твенте.

„Нямам проблеми с феновете на Левски. Трябва те да кажат, дали още се сърдят. Аз съм казал, че никога няма да играя в друг български клуб. Това не е всичко, един ден съм сигурен, че ще се върна в Левски”, зарече се юношата на „сините” от София.

„Не смятам, да бия дузпите за младежкия отбор. Бих я предоставил тази възможност на нападателя Наско Курдов. Сериозно погледнато, треньорът решава. Срещу Гърция бих дузпа, защото това изобщо не ме притеснява. На разбора се лигавихме и аз казах, че ако има дузпа, ще я бия. Трябваше да я изпълни Лъчо Балтанов, но той беше спънат за дузпата и имаше контузия. Заради това я изпълних аз”, каза Николай Михайлов.

„Спокоен съм, защото намерих жената, с която искам да бъда. Чувствам се добре. Семейството ми е добре. Не ме питайте за колата ми, защото искам да си говорим само за футбол”, завърши 20-годишният вратар, който е собственост на Ливърпул.