„Според мен тук са събрани най-добрите футболисти, затова се надявам на една отговорна игра и на победа. Спираме с коментарите по темата „Стилиян”, за всички нас е радващо и това е. Аз съм щастлив, че всички най-добри футболисти в момента са в отбора,” заяви президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов след днешното сутрешно занимание на националния отбор.

Михайлов коментира и по-скъпите билети за срещата: „Публиката винаги ни е помагала, не мисля, че билетите са толкова скъпи. Все пак това е шоу на живо и това са любимците на всички българи.”

Относно съперника ни в предстоящата евроквалификация, шефът на БФС сподели: „Албания е сериозен отбор, оттук натам играем мач за мач, много отговорно, защото всяка грешка стъпка може да е фатална. Мисля, че е по-добре за нас, че те играят четири дни по-рано, а ние почиваме. Албания винаги е бил неудобен съперник за нас, но когато е трябвало сме ги побеждавали, надявам се да е така и в тази ситуация.

На мен всичко ми изглежда наред, дано да е така и в сряда вечерта.”

Михайлов коментира накратко и завърналата се интрига във вътрешния шампионат с думите: „За всички е добре да има интрига в първенството.”