Президентът на БФС Борислав Михайлов коментира, че е доволен от спечелената точка, и България дори е имала възможност да победи Италия в днешната световна квалификация, завършила 0:0.

„От резултата съм доволен, от публиката, организацията беше перфектна. Ние се опитваме и извън терена да правим европейски неща. Наистина, важна точка за нашия отбор, мисля, че момчетата повече мислеха да не загубят този двубой, не знам каква е била тактиката на треньора. Но така или иначе спечелихме една точка. Мисля, че в някои моменти трябваше да бъдем по-агресивни, да рискуваме малко повече в атака, евентуално, за да се поздравим с максимален успех от този мач. На така или иначе това е добър резултат, с оглед на групата,” заяви Михайлов.

„Казах на момчетата да забравят този мач и да се концентрираме върху следващия с Грузия, който ще бъде изключително тежък. Надявам се да успеем да победим, тогава програмата ни за тази година ще бъде изпълнена,” добави шефът народната централа.

Той коментира и попадението на своя наследник Николай Михайлов за младежкия национален тим днес в контрола. Младият страж би дузпа и отбеляза, а баща му заяви: „Щом може да ги вкарва…, аз никога не съм би дузпи”.