Президентът на БФС Борислав Михайлов откри нов спортен комплекс в ж.к Свобода. След това той говори пред медиите. Михайлов сподели, че не се е чувствал добре на "Уембли" по време на мача с Англия. 

"Тези игрища са пътят да тръгнем обратно нагоре. Това е, което можем да направим ние като Футболен Съюз - инфраструктура и обучение на треньори и кадри, които се занимават с футбол. 

България е малка държава. Вижте Унгария и други такива страни с подобно население на нашето. Всичко е въпрос на генерация. И Унгария през 50 години постига нещо по-значимо. Ние вече 14 години не можем да се класираме. Надявам скоро да постигнем тази цел или поне отборът да изглежда на европейско ниво.

Нека първо процентът да стане 100% за Лигата нациите и тогава ще говорим за евентуално класиране. Много работа е извършена в поколението на младежкия национален отбор. Те са таланти. Те са играли на европейско до 17 и европейско на 19. Имат опита, повечето от тях играят вече и мъжки футбол. Очаквам с тях да бъде попълнен първия ни отбор и да вдигнем класата на тима. 

Ние не трябва да се сравняваме с Англия. На "Уембли" не се чувствах добре. И друг път сме падали с 0:4. Трябва да извличаме положителното. Тежи му на Красимир Балъков, че той няма победа. Но с това разполагаме. Трябва да го изчакаме и да го подкрепяме", сподели Михайлов