Капитанът на младежкия национален отбор Николай Михайлов призна пред Гонг, че на този етап не мисли за Ливърпул, който държи правата му.

„Не мисля за този клуб. В момента съм концентриран в изявите си за Твенте и България. Мисля, че се развивам добре. Стив МакЛарън е доволен от мен и това, което правя. Не казвам, че ще бъда титуляр, защото Сандер Бошкер е много добър вратар. Той е на 38, а аз на 20, както се казва може да ми е баща. Бъдещето е пред мен”, коментира Михайлов-младши след победата на България над Ирландия с 2:0.

„Играхме добре тази вечер. В началото бяхме плахи. В отбора има много нови момчета, които за първи път играят. Надявам се продължаваме в същия дух. Да бележим голове и най-вече да си печелим срещите. Ако се паднем в нормална група, смятам че ще имаме шансове най-после да се класираме на голямо първенство”, отсече капитанът на младежите.

„Усещам се добре, надявам се да има израстване. Има и такива мачове, в които няма много положения, но какво от това? Чувствам се спокоен. Може да имаш едно-две положения, но е важно постоянно да си концентриран”, допълни талантливият страж.

„Клубният ми тим няма много големи цели, но първенството е много силно. Играем в УЕФА и ще срещнем Рен. През лятото ще мисля за Ливърпул. Всеки нормален играч, който има договор с тях се надява някога да се върне. Редовно се чувам с треньора на вратарите, с изпълнителния директор, с докторите на клуба. Имам добри отношения с тези хора. Срещнах се това лято с Рафа Бенитес, той разчита на мен. Неговото мнение е, че трябва да пазя редовно и да се развивам”, призна Ники Михайлов.

Вратарят не скри, че му е мъчно за лошите резултати, които Левски записа в последните седмици. „Следя този клуб. Това е моят любим отбор. Мъчно ми е, защото смятам, че е много добър отбор. Феновете трябва да застанат зад Левски”, завърши юношата на „сините” Николай Михайлов.