Националният селекционер на България Михаил Мадански заяви след загубата от Украйна, че отборът не е демонстрирал кой знае какъв футбол.

„Аз смятам, че загубихме съвсем справедливо. Не подценявам въобще победата на украинците. За мен останаха много поуки след днешния мач“, коментира националният селекционер.

„Смятам, че подмладяването на отбора е задължително. Някои младежки национали играха с много по-голямо самочувствие от други играчи. Много съм доволен от включването на Терзиев. Цветков ни свърши работа на всички постове, Миланов също така“, добави Мадански.

„Тонев също щеше да влезе, ако не бе принудителната смяна на Бандаловски. Дано контузията му не е тежка, защото окуцяваме много за мача в други ден. Направихме много елементарни грешки. В суматохата не видях защо не беше покрит техният футболист на втората греда“, сподели специалистът.

„За третия гол нямам думи. Някои бяха прекалено концентрирани, а други за моя голяма изненада бяха доста поуплашени. Трябва да се знае на кои играчи може да се разчита. Не искам да сравнявам с предишни мачове. Като резултат не е никак приятен. Не демонстрирахме кой знае какъв футбол“, каза още националният селекционер.

„Грешките решават всичко в един мач. Смятам, че в определени моменти играем уплашено. Аз съм изключително доволен от младежките национали. За мен някои от младежките национали определено стават. Ще търсим варианти и ще видим какво ще стане. Вече се обадихме в България, за да викнем Милиев, защото Крачунов е контузен“, завърши Михаил Мадански.