Нападателят на Кайзерслаутерн Илиян Мицански и вратарят на Шериф Тираспол Владислав Стоянов ще дебютират за националния отбор в контролата срещу Русия на 11 август, научи Гонг. Селекционерът на А отборът ни Станимир Стоилов е решил да прати повиквателни на двамата за последната проверка на „трикольорите” преди старта на евроквалификациите срещу Англия на „Уембли”.

Правещият фурор с екипа на „лаутерите” Мицански ще бъде петият нападател в селекцията на Мъри, заеднпо с Валери Божинов, Ивелин Попов, Мартин Камбуров и Димитър Рангелов.

Стражът на молдовския шампион Стоянов пък най-вероятно ще си подели по едно полувреме срещу „сборная” с Николай Михайлов.

В разширения състав се очаква да бъдат привикани и двамата нови играчи на турския Касъмпаша – Николай Димитров и Георги Сърмов. Възможно е повиквателни да получат играчът на японския Санфрече Хирошима Илиян Стоянов и Станислав Генчев от румънския Васлуй.

Изненади сред останалите повикани „легионери” не се очакват – Станислав Манолев, Живко Миланов, Иван Иванов, Станислав Ангелов, Георги Пеев, Стилиян Петров, Чавдар Янков, Мартин Петров