Възстановяващият се от контузия национал Мартин Петров пристигна с столицата на Ирландия, за да подкрепи своите съотборници от националния тим на България в мача им срещу Ейре.

Един от четиримата липсващи в селекцията на Стоилов безспорно е Мартин Петров. Той се видя с националите в хотела, в който те са отседнали и успя да разговаря с повечето от тях преди те да тръгнат на тренировка. За малко Мартин се видя и с националния селекционер Станимир Стоилов.

Въпреки студеното и дъждовно време, играчът на Манчестър Сити не се поколеба да се качи в автобуса с националите и да изгледа тяхното занимание на „Кроук Парк”. Самото занимание бе отворено за присъствие на журналисти само в началните 10 минути. Въпреки обявените от Станимир Стоилов проблеми на Георги Петков и Живко Миланов, те започнаха заниманието наравно с останалите. Вратарят тренираше под ръководството на Любо Шейтанов заедно с колегата си Димитър Иванков, защитникът пък се включи в загрявката наравно с останалите.

Националите демонстрираха добро настроение в началните минути на тренировката, въпреки лошото време. На 10-тата минута журналистите бяха помолени да напуснат трибуните на стадиона и Стоилов закри останалата част от заниманието.

Утре по обяд треньорът ще направи още едно занимание, което ще бъде по-скоро с тонизиращ характер. След него Стоилов ще обяви стартовите 11 за мача с Ейре, който започва в 21.45 българско време.