Българският национал Станислав Манолев е напълно готов за гостуването на Дания във вторник. Двубоят от световните квалификации е в Копенхаген от 21.15 часа българско време. Футболистът на Фулъм имаше лека контузия за срещата с Малта (6:0) и пропусна домакинството на Националния стадион „Васил Левски“ заради разтежение.

„Напълно съм здрав, тренирам на 100 процента с отбора и съм готов за мача. Леко разтежение имах от пътуване, от недоспиване. Да се надявам, че съм наваксал с тренировките. Чувствам се перфектно“, сподели на Летище София Станислав Манолев.

„Представихме се много силно срещу Малта, не им дадохме шанс да покажат възможностите си. Както знаете, Италия и Армения трудно ги победиха. Това 6:0 действа стимулиращо и е голям плюс за нас за предстоящия двубой с Дания.“

„Мисля, че Чехия и Дания направиха един равностоен мач. Мисля, че датчаните бяха по-големи късметлии, защото вкараха ранен първи гол и победиха след това на контраатаки. Нищо не ме притеснява срещу Дания. Те трябва да се притесняват от нас. Естествено, че можем да вземем трите точки срещу тях. Ние затова отиваме. Играем мач за мач, затова и стигнахме до тук“, добави националът.