Владимир Манчев, който получи първа повиквателна от няколко години насам, но няма да може да участва в двубоя с Албания заради счупен нос, се появи на тренировката на „трикольорите” днес. Той коментира положението си в новия отбор – Валядолид, с който почти сигурно ще играе в Примера дивисион от следващия сезон:

„Надявам се да остана във Валядолид и през следващия сезон, но това е въпрос на преговори. Наистина се чувствам добре в този отбор. Мисля само как да се възстановя по-бързо.”

Манчев шеговито коментира:„Аз знаех, че Стилиян ще се върне, предчувствах. Той си е такъв, импулсивен. Смятам, че трябва да го оставите намира. Това най-вече е добро за България. Навсякъде се случват такива неща. Стилиян е голям футболист и ще даде още много на България.”

Нападателят, който вече се превръща в основен голмайстор за Валядолид сподели, че е разочарован, че не може да играе срещу Албания, но добави: „Признателен съм за повиквателната, очаквам да ме повикат и за следващите мачове. Разбира се това зависи от Стоичков и от моята форма. Не трябва да повтаряме грешките от предишните квалификации.”