Нападателят на националния отбор Владимир Манчев заяви за Гонг, че няма абсолютно никаква информация за класата на Беларус. „Честно казано нямам информация, какъв отбор е Беларус. В следващите дни ще ги наблюдаваме и се надявам да добием представа. По тази тема разговаряхме с Мъри”, призна играчът на Валядолид.

Манчев изрази надежди да бъде сред титулярите в мачовете с бившата съветска република. Голмайсторът допълни, че не би се разсърдили, ако Стоилов не му гласува доверие.

„Мъри познава добре играта, първите ми впечатления са добри. Смятам, че с него ще постигнем добри резултати. Все още е твърде рано да правим сравнения с Христо Стоичков”, допълни футболистът.

Владо Манчев очаква, след завръщането си в Испания да получи конкретно предложение от Валядолид за продължаване на договора му. „Вече разговаряхме, но чакам да видя, какво ще ми предложат. След това ще преценявам, дали да остана или не”, уточни ситуацията, около себе си българският национал.

Относно мачовете с Беларус Манчев заяви че очаква дефанзивна тактика от страна на противниците ни.

Манчев е убеден, че контролата с Амкар Перм ще премине в коректен тон. „Не вярвам да искат да ни осакатят, все пак ние сме домакини”, рече един от българските футболисти в най- добра спортна форма.