Ще има ли българско чудо срещу Англия? Именно трите точки убягват и в деветте мача на нашите срещу Англия до момента.

Българите са отбелязали точно 2 гола на англичаните, като Георги Аспарухов вкарва в приятелски мач през 1968г, а Георги Марков бележи в квалификациите за европейско първенство през 1999 на "Българска армия". Гледайки коефициентите на Efbet e малко вероятно трети българин да се разпише. Срещата България - Англия, разбира се, се предлага в "Залози на живо" от Efbet. Англия е фаворит с коефициент 1.53, равенството е оценено с 4.00, а победата за България – със 8.00! Фантастичната "обръщалка" първо полувреме – Англия, краен изход – България е с коефициент 41.00.

Мартин Петров, един от героите през 1999г., отново присъства в потенциалните голмайстори с коефициент 5.43 от Еfbet. Българският сайт за залози предлага Специални оферти за този мач на годината! Спас Делев също е намесен, като негово първо попадение в мача се оценява с 9.00. Вероятността титулярният ни страж Николай Михайлов да спаси дузпа е със ставка 17.00.

Интерес предизвикват вероятностите за развитие на мача, които предлагат от EFbet. 5.00 е коефициентът да удържим набезите на англичаните и да запазим "суха" мрежата. 8.88 е оценката българите да си вкарат автогол. Ако двата тима вкарат гол през първото полувреме на всеки заложен лев, печалбата е 5.33.

Заедно с този мач на истината не пропускаме и започналото Европейско първенство по баскетбол за мъже, където участва и българският национален отбор и вече взе първа победа! Efbet е подготвил уникални оферти за феновете. Нашите са в група Д, където фаворит е супер-тимът на Русия с 1.67. Вторият сигурен продължаващ е Словения с 2.00. Форматът тази година позволява на първите трима във всяка група да продължат напред. България е в битка за третото място с Грузия и Украйна.