Националният селекционер на българския юношески отбор Михаил Мадански остана крайно недоволен от крайния резултат и загубата с 0:1 от Унгария в първия мач от Група А на Евро 2008. Тактикът бе изключително разочарован от направените куп пропуски от неговите момчета, които лишиха България от победата.

„Във футбола продължава този, който побеждава, за съжаление направихме такава наивна грешка и ни вкараха гол”, започна Мадански.

„Допуснахме елементарни грешки, тактически, но това е защото отборът ни е сглобен наскоро и ни липсва опит”, продължи той.

„Щях да съм доволен, ако бяхме вкарали едно от положенията, но аз очаквах такова развитие, тъй като титулярните ни нападатели отсъстваха”, посочи спецът.

„Сериозно е положението с Макенджиев и това с Узунов”, заяви Мадански на въпрос за контузени в състава ни след края на мача с Унгария.

„Песимистичен съм от гледна точка на резултата, няма как. Сега очаквам да играем за победа срещу Германия и Испания. Дано да успеем, те не са извънземни”, продължи националният селекционер.

„Унгарците играха така, както аз очаквах, да се възползват от наша грешка и в лицето на Немет да вкарат. Според мен са по-слаб отбор от нас, но това не се гледа, важното е, че победиха”, завърши Михаил Мадански.