Селекционерът на юношеския национален отбор Михаил Мадански изрази своето съжаление за изпуснатата победа в евроквалификацията с Португалия, завършила 1:1.

„Изпуснахме португалците. Държахме мача, вкарахме красив гол, но веднага след това си отбелязахме автогол”, коментира двубоя Мадански.

„Има футболисти, които за първи път се качват на самолет, не знаехме как ще реагират. Притесниха се, допуснаха грешки и това е съвсем нормално”.

„Нищо толкова не сме направили, защото Финландия би Израел. Трябва да сме много концентрирани и да подходим професионално към другите 2 мача. Слаби противници няма, очакват ни два сериозни мача, предпочитам да не ни броят за фаворити”.

Относно следващия съперник Израел Маданския заяви: „Имахме договорка да ни изпратят свой мач, но не го направиха. Ние дойдохме тук на тъмно, знам, че голяма част от тях играха за набор 89, които ги победихме в Норвегия”.

„Харесвам много работата си, тук има едно доверие, даваш и получаваш. Този отбор на Европейското приключи, сега ние имаме нов 19-годишен отбор”.

Специалистът говори и за мъжкия ни отбор: „Доколкото си спомням ви казах, че няма да загубим този мач (с Италия). Смятам, че все пак отбори като Грузия трябва да ги побеждаваме по протокол, защото няма къде да вървим напред”.