Старши-треньорът на младежкия национален отбор Михаил Мадански повика двама нови футболисти за предстоящите европейски квалификации срещу Дания (15 ноември) и Словения (19 ноември). От утре със състава ще се подготвят Христо Попадийн (Левски) и Георги Пейчев (Ботев Враца). От сметките на селекционера отпаднаха капитанът Георги Терзиев (Лудогорец) и Ивайло Чочев (ЦСКА).

Към националния отбор до 21 години обаче ще се присъедини Антон Карачанаков (ЦСКА). Днес първа тренировка с тима на Мадански направи прибралият се от Русия Георги Миланов (ЦСКА Москва), а от утре младежите трябва да се съберат в пълен състав, след като в Сливен ще пристигнат и футболистите, които днес бяха ангажирани в двубоя от „А“ група между Локомотив (Пловдив) и Черно море.

„Нямаме никакви притеснения, всичко в нашата подготовка е наред. Разполагаме с достатъчно качествени футболисти, класата в отбора е налице. Продължаваме по план и ще преследваме целите си с тези играчи, които са тук“, сподели специално за официалния сайт на БФС Михаил Мадански.