Новият селекционер на националния ни тим по футбол Михаил Мадански даде пресконференция преди предстоящата контрола срещу Украйна и последната евроквалификация срещу Уелс този месец.

Мадански, който замени на поста немския специалист Лотар Матеус, определи минималните цели пред него и отбора в следващите два мача – достойно представяне срещу Украйна и задължителна победа срещу Уелс в София.

„Надявам се днешната пресконференция да говорим повече за футбол и по-малко за сватби. Преди две седмици обявих в екипа си треньорите на ЦСКА и Левски и се опитах да покажа по този начин, че каузата на националния тим е над всичко. Присъствието на капитана днес, трябва да ви подскаже, че наистина смятаме по този начин“, коментира Мишо Мадански.

„Целта в следващите два мача е да се опитаме да покажем ново лице на националния отбор. За стил на игра все още не можем да говорим. Много е трудно след две тренировки. Достойно представяне срещу Украйна и победа срещу Уелс - това са целите минимум, които трябва да преследваме“, каза още специалистът.

Очаквайте подробности!